NÁKUPY | DM | 26.9.2014 !!

Po dlouhé době jsem zavítala do DM pro barvu na vlasy a to bych nebyla já, kdybych si nekoupila něco dalšího.Je toho málo, ale přeci jen jsou tu nákupy a mini recenze z prvního dojmu.
 Baby Lips konečně v čr !!
Strašně dlouho jsem šílela nad rozkošnými baleními balzámů, protože ty barvy jsou úžasné.Navíc jsem si počmárala celou ruku a nemohla se rozhodnout, který si pořídit.Nakonec jsem si vybrala tenhle růžový.Miluju jeho vůni.A ty barvy.Na rtech udělá lehký, růžový nádech a trochu se třpytí.Od včera jsem ho použila asi 2x a zatím bych neřekla, že je to balzám, který bych si chtěla koupit znovu, kdyby neměl taková další plus.Nepřijde mi zatím nijak vyjímečný účinky, ale třeba časem budou rozdíly znát.Já jsem s ním spokojená hlavně proto, že slouží místo jemné rtěnky, takže se nemusím bát, že budu vypadat divně.Rozhodně tahle barva neublíží, právě naopak.Pokud se nemalujete, nebo jen nevýrazně, určitě doporučuji místo rtěnky! Dokonce se mi hned po napití nesmyl, což je podle mě velké plus, ale budu ho testovat v dalších dnech, takže kdyby se něco změnilo, určitě tu uvidíte další podrobnou recenzi.

KDE SE DÁ KOUPIT?
V DM, ale určitě i v Rossmannu.

JAKÁ JE CENOVÁ RELACE?
Stojí oficiálně 79,-

U pokladny mi paní řekla, že je akce 2+1 zdarma, ale využiji to až příště, protože ho chce i mamka, takže jí udělám radost.
Odstín Pink Punch

KRÉM NA RUCE (Balea)

JAKÝ JE MŮJ NÁZOR?
Od včera jsem ho použila 3x a musím říct, že je opravdu fajn.Uvidím, jak budu spokojená s dalším používáním, protože přeci jen je to krém na zimu, tak uvidím, jaký bude v mrazech.
Nevím, jestli jste na tom stejně, ale krém na zimu poznám.Má typickou konzistenci a při roztírání cítím na rukách tu ochranu (nevím, jak to popsat, ale snad mě chápete).
A přesně to samé cítím i u tohohle krému, proto si myslím, že v zimě ruce ochrání a zabrání popraskání kůže.Je nenápadně parfemovaný, jako výrobky od Balea určené třeba na obličej, což je další plus.Opět přirovnávám k vůním od Nivea, ale tak mírně, že se můžeme jen dohadovat, jestli je něco cítit nebo ne.Má krásné balení a hodí se do kabelky, nebo školy.Množství je 50ml.
Neměla jsem v plánu koupit si krém na ruce, ale viděla jsem ho u pokladny a za tu cenu by byl hřích nechat ho tam, protože se bude hodit!

KDE SE DÁ KOUPIT?
Sehnala jsem ho v DM.

JAKÁ JE CENOVÁ RELACE?
Stál myslím 37,-

ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ KRÉM (Balea)

JAKÝ JE MŮJ NÁZOR?
Láska na první pohled!
Hledala jsem nějaký čistící přípravek na obličej a pak jsem uviděla výprodej a za tu cenu jsem ho musela mít! Líbí se mi ten obal.Opět jemně a krásně voní a to, co dokáže s pletí mě překvapilo ze všeho nejvíc.Používá se ráno a večer.Jemně se vmasíruje do navlhčené pleti a poté se omyje teplou vodou.Použila jsem ho včera večer a dnes ráno, zatím! Má konzistenci jako běžný krém, pěkně se roztírá a jsou v něm drobné částečky, kterých jsem se bála, protože jsem dříve používala výrobky, které částečky obsahovaly, ale byly podstatně větší než v tomto výrobku a nešly rozetřít.Mile mě překvapil opak.Dál jsem se bála oplachování.Vím, že jsem používala gel, který nešel opláchnout, trvalo to celou věčnost, než jsem se ho zbavila, měla jsem po něm vysušenou pleť a ještě mi natekl do pusy a chutnal odporně.Díky tomuhle krému jsem si obnovila vztah k takovým produktům! Krém jde jednoduše opláchnout a nemá žádnou extra chuť, takže vám vadit nebude, kdyby náhodou.Část smyjete a část se vám při vmasírování dostane do pleti, takže po omytí budete mít pleť jako dětskou prdelku.Opravdu stojí za vyzkoušení! Odstraňuje zbytky makeupu a slouží pro citlivou a suchou pokožku.Opravdu už po prvním použí jsem cítila výsledky! Takže pro mě je to něco geniálního!

KDE SE DÁ KOUPIT?
Já ho pořídila v DM.

JAKÁ JE CENOVÁ RELACE?
Stál mezi výrobky, které stojí kolem 80,- ,ale protože byl výprodej na tenhle produkt, stál mě necelých 50,-

BARVA NA VLASY (Garnier Olia)


 Tuhle barvu jsem použila na první barvení vlasů, protože to není dávno, kdy jsem si je obarvila poprvé.Musím říct, že jako asi každá barva mě na vlasech při barvení svědila a kousala, ale při dalším barvení už jsem nic takového necítila.Líbí se mi celá krabička.Po otevření voní, jako by všechno bylo postříkáno voňavkou.Je to na jednu stranu fajn, protože barva voní a nesmrdí, jako ostatní, ale když voní všechny obaly a to, co je v krabičce, tak mi vadí, že je to silná parfemace.Mohla by být jemnější, ale barva voní příjemněji.Co je uvnitř vám jen napíšu, protože chystám článek a to velkou recenzi na tuhle barvu, takže určitě budou i fotky a podrobnější popis.
Uvnitř je vše označeno čísly a navíc najdete i postup s obrázky.Jako první je tam největší lahvička, která obsahuje oxidační činidlo, což je přípravek na zesvětlení, takže vlastně takový peroxid.Jako další najdete v balení tubu s barvou.Tohle vše smícháte (pro dlouhé vlasy doporučuju dvě balení a na odrosty stačí jedno).Navíc je v balení jedna mega dokonalá věc a to kondicionér pro hebkost a lesk.Nic dokonalejšího jsem nesehnala, takže bych byla nejvíc šťastná, kdyby ho udělali i ve velkém.Mám doma ještě asi 4, protože mi vystačí asi na 2 použití a vlasy jsem si s ním po smytí barvy umyla jen jednou,jelikož barva vlasy sama od sebe zanechá hebké a lesklé, takže není úplně důležité si s ním po barvení vlasy umýt.A poslední věc jsou samozřejmě rukavice.
Už jsem vyzkoušela odstín 10.1 a pak, když jsem byla u přítele neměli 2x tenhle odstín,tak jsem použila o malinko světlejší.Používala jsem často zesvětlovač, takže se mi stalo, že jsem si po smytí barvy umyla vlasy i zesvětlovačem a měla jsem šediny.Ale to se mi u téhle barvy stává často.Je to kvůli velmi světlé blond, tak se neděste.

KDE SE DÁ KOUPIT?
V drogeriích určitě ano, já ji kupuji v DM nebov Rossmannu.

JAKÁ JE CENOVÁ RELACE?
Stojí necelých 150,-

With love, EM ♥

You May Also Like

1 komentářů

  1. DMko mám na nakupování pánské a dámské kosmetiky taky docela rád. Přijde mi, že je tam docela fajn výběr. Ale člověk musí taky hodně přebírat a nebrat první věc, co uvidíte. To platí třeba o gelích na vlasy. I když teď rekonstruujeme byt, takže vybírám spíše než gely na vlasy různé doplňky do bytu, nábytek a další věci. :-) Ale taky je to fajn a příjemná činnost. :-)

    OdpovědětVymazat

Instagram